Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

Kansallispuvut

Vanhan puvun huolto ja suurennus/pienennys 400 €.

Lasten puvun huolto ja suurennus/pienennys 200 €.

Yksittäisen puvunosan huolto ja suurennus/pienennys alk. 65 €.

Korjaus vie tarvikehankinnoista riippuen aikaa noin 2-4 viikkoa.

Teen myös uusia kansallispukujen osia, kysy lisää laura(at)ala-aijala.fi

Hinta sis. pesu, ompelulangat ym pientarvikkeet, ei sisällä uusia kankaita esim. paitaan, liiviin tai essuun, eikä kokonaan uuden osan valmistusta.
Korjaan kansallispukuja puoliteollisesti eli ompelen näkyvät ompeleet käsin. Otan korjauksissani huomioon puvun käyttötarkoituksen ja muokattavuuden.

Korjausompelu

Korjausompelu 12 € / alkava 15 min.

Hinta sisältää aina pientarvikkeet, kuten ompelulangat ja tukikankaat.

Teen korjausompeluna esimerkiksi helmojen ja lahkeiden lyhennystä, mekkojen kavennusta ja muita pieniä korjauksia. Vetoketjujen vaihdot vain tapauskohtaisesti. Korjaukset valmistuvat noin viikossa, kiireellisempiä töitä otan vastaan vain jos aikatauluni antaa periksi.

Puvustus

Olen suomalaisen folk-henkisen pukeutumisen sekä kansallispukujen asiantuntija. Korostan puvustuksissani ekologista näkökulmaa, yhdessä tekemistä ja puvustuksen merkitystä käyttäjälle.

Puvustuksen vaiheita on kolme: lähtökohtien kartoittaminen, suunnitelmien tekeminen ja suunnitelmien toteuttaminen. Voin tarjota apua kaikkiin vaiheisiin, kahteen vaiheeseen tai vain ensimmäiseen. Voin myös auttaa ompelutalkoiden järjestämisessä ja koordinoinnissa.

Puvustuksen hinta on monien asioiden summa, enkä huomioi näissä esimerkkihinnoissa materiaalikuluja. Mikäli puvustettavana olisi noin 10-16 hengen kansantanssiryhmä, kannattaisi puvustuksen suunnitteluun varata n. 35 €/hkl ja pukujen ompeluun n. 35 €/hkl.

Tutustu myös ENNEN-mallistoon, joka on suunniteltu puvustustarpeisiin!

Opetus ja luennot

Puhun mielelläni osaamisalueistani: kansallispuvuista, kansantanssin puvustamisesta, nollahukkasuunnittelusta kansallispukujen esikuvissa, kiertotaloudesta ja tuotesuunnittelusta.

Suunnittelen kansantanssijoille harjoitteita, joissa tutustutaan puvustuksen merkitykseen sekä käytännön asioihin, kuten materiaalioppiin. Haluaisitko ryhmäsi mukaan testikierrokselle syksyllä 2019? Etsin ryhmiä kaikista ikäryhmistä.

Mittatilausompelu

Mittatilausvaatteen hintahaitari on suuri ja siksi hintaesimerkkejä on vaikea antaa. Perusvaatteen (esim. paita tai hame) teettämiseen kannattaa varata 100 – 300 €, juhlamekkoon 200 – 500 € ja iltapukuun 400 – 1000 €.

Teen mittatilausompelua pääosin vain asiakkaan omista materiaaleista ja olemassa olevan materiaalin käyttöikää jatkaen. Teen kuitenkin mielelläni myös hää- ja iltapukuja, joiden lähtökohtana on monikäyttöisyys.

Annettuani projektista toteutussuunnitelmat ja arvion kustannuksista, perin 10% etukäteismaksun. Aloitan projektin aktiivisen työstämisen, kun etukäteismaksu on maksettu. Projektin peruminen on mahdollista etukäteismaksun eräpäivään (14 pv) saakka. Tällä varmistetaan, että sinä saat harkinta-aikaa ostopäätöksellesi ja minä varmuuden siitä, että olet tyytyväinen suunnitelmiin.

Tarjouksen pyytäminen ja sopimukset

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Puh. 044 344 7079, vastaan puhelimeen parhaiten klo 9 – 15. Jos et saa minua kiinni niin laitathan vaikka tekstiviestillä soittopyynnön! 🙂

Sähköposti laura (at) ala-aijala.fi, (välit pois ja @-merkki tilalle), vastaan yleensä kolmen päivän kuluessa! Joskus sähköpostit menevät suoraan roskapostiin, jos vastausta ei kuulu niin kannattaa laittaa tekstiviesti.

Kysyn sinulta ainakin seuraavia asioita: millainen tarve, mihin tilaisuuteen, aikataulu, budjetti, kierrätysmateriaalin tai kansallispuvun tarina.

Laskutuksessa ja kirjanpidossa käytän OP kevytyrittäjä -palvelua. Säilytän yhteystietosi vain yhteistä projektiamme varten, en koskaan luovuta asiakkaiden yhteystietoja ulkopuolisille.

Reklamaatio

Tähtään 100% asiakastyytyväisyyteen. Valmistan käsityötuotteet rakkaudella ja huolellisuudella, mutta joskus virheitä sattuu. Korjaan valmistamani mittatilaustuotteet aina veloituksetta: etenkin, mikäli rikkoutuminen tms. on selkeä valmistusvirhe. Kankaan kulumisesta tai virheellisestä huollosta johtuvissa tilanteissa autan parhaani mukaan, mutta veloitan mahdollisesti korjauksesta syntyneitä materiaalikuluja.

Annathan rohkeasti palautetta, jos tuotetta käyttäessäsi joku asia jää mietityttämään!

Mittatilaustuotteilla ei ole peruuttamisoikeutta.

Digitaalisella sisällöllä, kuten verkkokaupasta ostetuilla ohjeilla, on 14 päivän peruuttamisoikeus. Rahat saa takaisin kuitenkin vain, jos sisältöä ei ole ladattu.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Vahinko- ja onnettomuustilanteissa (esim. työhuoneen vesivahinko/tulipalo, autovarkaus tms, jossa asiakkaan materiaalia saattaa tuhoutua) korvauksia on ensisijaisesti mahdollista hakea asiakkaan omasta koti-irtaimistovakuutuksesta, mikäli siellä on kohta ”kotoa tilapäisesti pois siirretty omaisuus”.