ENNEN on tuoteperhe, jossa yhdistyvät kansanperinne, matematiikka ja kiertotalous. Tutustut parhaiten ideologiaan seuraamalla instagramissa ennen_by_laura.ann

https://www.instagram.com/ennen_by_laura.ann/

Kauppa:
https://www.laura-ann.fi/kauppa/

Kuva Teemu Kustila

Hinnoittelu

Voit ostaa ENNEN-tuotteita neljässä eri muodossa:

1. Ohjeet 15 € / 35 €

ENNEN on mahtava apu käsityöntekijälle, jonka kaappi pursuaa kankaita. ENNEN-kaavat perustuvat suorakaiteisiin, joten pienienkin kangaspalojen käyttö ja yhdistely on helppoa. Yksityishenkilölle ohje maksaa 15 € ja kaavaa voi toistaa eri kokoina omaan käyttöön, esimerkiksi perheenjäsenille. OSTA NYT

Ryhmille tarjoan ohjeen lisäksi vinkit materiaalihankintojen ja talkoiden koordinointiin. Ryhmäpaketin ostaneilla on oikeus toistaa kaavaa eri kokoina koko ryhmälle. Ryhmäpaketin hinta on 35 €

Jos käytät kaavaa ja laitat kuvia someen, tägää instagramissa ennen_by_laura.ann! Jaan mielelläni omassa somessa kuvia toteutuksista!

2. Valmiit tuotteet 65 € (+toimituskulut)

Haluaisitko paidan, jossa mummon kirjailema kaitaliina voisi jatkaa elämäänsä? Valmistan ENNEN-kaavoilla valmiita tuotteita asiakkaan omista kankaista hintaan 65 €. Voin tarjota kankaita myös omista varastoistani hintaan 10 €/kg (esim. yhteen paitaan menee noin 0,3 – 0,6 kg, vinkit: https://www.laura-ann.fi/2019/03/poistotekstiilien-hankinta/)

Alle 140 cm 52 € (+toimituskulut)

3. Valmiit tuotteet ryhmille 60 € + 45 €/hkl (+toimituskulut)

Ryhmille voidaan valmistaa yhtenäiset tai yhteensopivat asut. ENNEN-kaavat sopivat erityisen hyvin ryhmille, joissa on erikokoisia ihmisiä. Kaavoilla voidaan tehdä yhtenäiset asut myös lapsi-aikuinen-ryhmille.

Ryhmät voivat hankkia materiaalin itse tai voin auttaa hankinnoissa. (Materiaalikulut eivät sisälly hintaan, esim. yhteen paitaan noin 1,5 metriä tai 0,3 – 0,6 kg, vinkit: https://www.laura-ann.fi/2019/03/poistotekstiilien-hankinta/)

Lapsiryhmille (alle 140 cm) alennus loppusummasta -20 %

4. Talkoo-ohjaus ryhmille 200 € + 15 €/hkl (+matkakulut)

Tehokkailla talkoilla saadaan nopeasti valmista ja kaikki osallistuvat, sillä jokaiselle löytyy taitoihin sopiva työvaihe. Talkoopaketti sisältää 4 tuntia tehokasta työtä sekä talkoiden suunnittelun. Tunnit voidaan jakaa myös kahteen osaan.

Ryhmät voivat hankkia materiaalin itse tai voin auttaa hankinnoissa. (Materiaalikulut eivät sisälly hintaan, esim. yhteen paitaan noin 1,5 metriä tai 0,3 – 0,6 kg)

Tiedustelut sähköpostilla:
ennen.laura.ann (at) gmail.com